Asociatia Generala a Profesionistilor in Vanzari din Romania ( A.G.P.V. ) este o asociatie non-profit al carei scop principal este educarea, instruirea, perfectionarea si certificarea profesionistilor ce actioneaza in domeniul Vanzarilor de Bunuri si Servicii.

Asociatia isi propune sa asigure un nivel de competenta distinct in comparatie cu standardele de performanta recunoscute la nivel national si international. In cadrul acestui obiectiv, A.G.P.V. a adoptat Modelul De Competente in Vanzari agreat de catre Foundation of Accredited Sales Professionals, modelul numit sugestiv 4P – Planificare, Proces, Productivitate, Profesionalism.Pentru punerea in practica a acestor deziderate, Asociatia in parteneriat cu ISMM – Institute of Sales & Marketing Management, lanseaza in premiera pentru Romania Programe de Certificare in Vanzari cu recunoastere internationala. Aceste programe sunt structurate pe sase niveluri distincte de competente, acoperind intregul spectru al profesiei, si sunt disponibile acum prin OFERTE ATRACTIVE DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR.

In paralel cu aceste programe, A.G.P.V. va contribui la cresterea nivelului de pregatire al persoanelor care activeaza in domeniul vanzarilor de bunuri si servicii prin cursuri si seminarii organizate de asociatie, va crea oportunitati de colaborare pentru membrii sai, cu terte persoane din tara si din strainatate.
In cadrul activitatii sale, asociatia stimuleaza si promoveaza relatiile de colaborarea cu organizatii si asociatii similare, prin organizarea de congrese, simpozioane, seminarii si alte activitati specifice domeniului. In acest sens a demarat formalitati de afiliere la organizatii similare din S.U.A. si Europa.

Organizarea complexa a asociatiei include o evidenta informatizata a membrilor asociati in vederea favorizarii schimburilor de informatii si optimizarea tehnicilor de transparenta in activitatea profesionala si combaterea fenomenelor de concurenta neloiala.

Incepand cu luna mai 2011 in cadrul Asociatiei a luat fiinta Sectia “Vanzari Directe”, cu statut de Unitate Protejata Autorizata, sectie ce beneficiaza de toate facilitatile oferite de Legea 448/2006.