MEMBRII Membrii asociatiei beneficiaza de o serie variata de avantaje, oferindu-le ocazia sa se realizeze pe plan profesional si contribuind la ocariera de succes atat local cat si cu perspective internationale. Membrii vor beneficia de asistenta profesionala si educationala prin programele organizate de asociatie. Astfel, se vor organiza cursuri de pregatire sustinute de parteneri autorizati cat si sesiuni de consultanta profesionala si dezvoltare a carierei. Cel mai important avantaj il constituie accesul preferential la Programele de Certificare si Atestare oferite in parteneriat cu ISMM (Institute of Sales & Marketing Management). Atestatul primit la finalizarea acestor programe permite inscrierea in Registrul International al Profesionistilor in Vanzari pe baza Certificatului de Profesionist in Vanzari ( C.P.V.). Persoanele inscrise in AGPV vor putea utiliza titulatura si sigla AGPV, iar membri atestati si certificati vor putea utiliza titulatura internationala de certificare pe carti de vizita,cv-uri si documente oficiale.

Informatiile referitoare la membri vor fi transmise colaboratorilor asociatiei in vederea crearii de oportunitati de dezvoltare a carierei.

Membrii se pot exprima liber in cadrul asociatiei avand posibilitatea sa fie alesi in Consiliul Director al Asociatiei si sa participe la Adunarile Generale cu drept de vot egal. Ei vor avea acces la toate sursele de informare ale asociatiei.Deasemenea orice membru poate avea initiative personale si poate propune tematici pentru simpozioane sau ateliere.

Asociatia a lansat portalul http://www.oamenidevanzari.ro, ce se constituie ca si platforma dedicata celor ce activeaza in vanzari. Creeaza-ti acum un profil.

COMPANII Companiile cu minim 50 de angajati pot achizitiona bunuri si servicii prin intermediul Asociatiei, utilizand fondurile rezultate conform Legii 448/2006. Vezi aici care sunt acestea.